Bikini Body Guide

BBG er et 12-ukers program med 3 økter i uken på ca 28 minutter. I tillegg er det lagt til litt lett kondisjonstrening og uttøying. 
De 28-minutters treningsøktene er delt inn i fire 7-minutters intervaller. Det er egentlig ikke så komplisert som det høres ut. Du starter timeren på telefonen og gjør de oppførte øvelsene om og om til tiden stopper.
Så gjør du det andre 7-minutters intervallet.
Deretter gjentar du begge intervallene en gang til. 
Så det er to sett med treningsøkter, gjort to ganger, i syv minutter. Gir det mening?

Det som er veldig fint med programmet er at det er så enkelt satt opp. 
Det er en PDF-guide, slik at du kan trekke den opp på telefonen, iPad eller din bærbare PC. Kayla har også kommet ut med en app som kalles Sweat med Kayla som man kan bruke istedet for PDF-guiden. Jeg har ikke testet ut appen så kan ikke si så mye om den.

 
Hver treningsøkt i 12 uker er lagt ut for deg med bilder. Det er veldig enkelt å følge. Her er et eksempel på hvordan en treningsøkt ser ut:



 

Du trenger heller ikke mye utstyr. Jeg trener i garderoberommet mitt mesteparten av tiden. De eneste tingene jeg virkelig trenger så langt, har vært telefonen min (som jeg bruker som timer), to vekter på 5 kg og en solid stol som jeg bruker til å gå opp og ned på og gjøre tricep dips.


Kayla har også kommet ut med en kostholdsplan man kan bruke sammen med treningsprogrammet for optimalt resultat. Den kalles H.E.L.P. Guide (Healthy Eating and Lifestyle Plan). Jeg har valgt å ikke kjøpe denne og heller konsentrere meg om å prøve å holde et nogenlunde sunt kosthold. 



I programmet er det også noe som kalles "før-trening". Dette er 4 uker med trening som man skal gjøre før man begynner på hovedprogrammet dersom man ikke har god nok form eller fitness til å starte direkte på 12-ukersprogrammet. 
Jeg følte meg modig og hoppet over før-treningen. Angrer litt på det nå ettersom det viste seg å være litt tyngre enn jeg hadde forventet, hehe. Så jeg ville anbefalt å fullføre før-treningen dersom jeg skulle gjort det om igjen :)

 

#bbg #bikini #body #guide #kayla #itsines #fitness #trening #livsstil

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bbg

bbg

26, Oslo

Kategorier

Arkiv

hits